logo Discreet.nu

Discreet.nu

Niet tevreden over Discreet.nu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen bijgehouden door website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten bij elk berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Discreet-nu is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. discreet-nu berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts discreet.nu afraden en zie wat de betere alternatieven voor discreet-nu zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Discreet-nu review

Discreet-nu is een fictieve datingsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je direct na je aanmelding overrompelt met veel reacties van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op zo'n chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een credit bundel vooruitbetalen waarmee je minimaal voor 10 euro een creditbundel moet betalen. Deze prijzen lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe meer je neemt hoe minder je hoeft te betalen. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op discreet.nu?

Dus ben je een van de profielen op discreet-nu, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betere aanbieders voor seks dating zonder fictieve profielen. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor discreet.nu. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

discreet-nu account verwijderen


Je discreet-nu account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "discreet.nu/delete_account").

  4. Klik vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je discreet-nu eventuele tegoed ben je wel kwijt hierna!