Screenshot van Secretdate.com

Secretdate.com

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen zijn vrijwel allemaal bijgehouden door beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door operators en bots Not Safe!

Secretdate-com is een casual datingsite met fake profielen. Daarbij worden berichtjes beantwoord door betaalde chatoperators. Kom er achter wat de experts over secretdate.com zeggen en waarom deze casual dating website wordt afgeraden door ons. Kijk wat betrouwbare casual dating site zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder chat operators

secretdate-com review

secretdate-com is een seks datingsite met voornamelijk neppe profielen die deze website zelf hebben gecreëerd. De berichten worden in bijna alle gevallen geschreven door chatoperators die daarvoor een commissie over hun verstuurde berichten ontvangen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen aanzetten om op hen te reageren, want zodra je op een van hun chatberichten wilt reageren moet je daarvoor geld betalen per bericht dat je verstuurd. Bovendien moet je meestal direct een duur creditpakket betalen van minstens zeventien euro en vijftig cent tot bijna €220 euro per creditpakket. Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de prijs per verstuurd chatbericht. Aan de andere kant zijn de kosten bij de meest dure creditpakket nog gewoon ruim één euro per chatbericht. Bij de laagste creditpakket rekenen ze zomaar 1,75 euro per chatbericht. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren al doen ze vaak genoeg overkomen dat dit gewoon kan.

Ingeschreven op Secretdate.com?

Toevallig ingeschreven op secretdate-com? Ons advies is om je hier meteen uit te schrijven en het eens te proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder nep gebruikers. Tevens hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor secretdate.com. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om een creditpakket te laten aanschaffen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze datingsites het beste past bij wat je zoekt.

secretdate-com uitschrijven

Vaak maken dit soort sex dating sites het hun leden zo lastig mogelijk om je account te verwijderen. Tevens lees je over terug bij de veel gestelde vragen. Om je secretdate-com account op te zeggen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Daarna druk op het kleine pijltje omlaag, aan de zijkant van je profielfoto acountnaam in de rechter bovenhoek van de website. Je ziet nu extra opties{ waaronder “Instellingen”, klik daar op.
  3. Op de instellingen pagina scroll je helemaal naar de onderkant van de pagina. Klik vervolgens op de button met de tekst: “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Geef een reden voor afmelding.
  5. Druk op de button “account verwijderen” om je lidmaatschap te verwijderen

Let op: Je secretdate-com eventuele contact punten en chat gesprekken ben je dan wel direct kwijt hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
MauriceYep (41 jaar) 10 mei 2019
Ik raad Secretdate.com niet aan Er is misbruik gemaakt van het feit dat ik een secret date

Er is misbruik gemaakt van het feit dat ik een secret date zoekt. Ineens krijg ik van iedere vrouw een soort van kruisverhoor wat al direct irritaties oplevert. Door alle geheimzinnigheid en gedoe ben ik het eens gaan uitpluizen. Ben opzoek gegaan naar de vrouwen waarmee ik chatte en tot mijn grote verbazing staan ze op heel veel andere sites. Ook op buitenlandse sites en dat kan natuurlijk niet volgens die vrouwen en zeggen ze allemaal dat andere misbruik van hen foto's maakt. Zeer ongeloofwaardig, uiteraard. Ben me ook bewust van het feit dat er vele nep profielen tussen zitten alleen had ik niet verwacht dat het zo erg zou zijn. Achteraf had ik het moeten weten want ik zoek een secret date, dan is een kruisverhoor toch niet nodig.