logo Dutch-cheaters.nl

Dutch-cheaters.nl

Niet tevreden over Dutch-cheaters.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal gemodereerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Dutch-cheaters is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. dutch-cheaters berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts dutch-cheaters.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor dutch-cheaters zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Dutch-cheaters review

Dutch-cheaters is een fictieve dating site met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je rap na je inschrijving overrompelt met veel chatberichten van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van die berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel inkopen waardoor je ten minste €10,- credits moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op dutch-cheaters.nl?

Dus ben je een van de profielen op dutch-cheaters, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere opties voor seks dating zonder fake leden. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor dutch-cheaters.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

dutch-cheaters account verwijderen

Je dutch-cheaters account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk daarna op het icoontje van een tandwiel (directe link "dutch-cheaters.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina klik je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de button "OK" om jouw account geheel te laten verwijderen.

Let op: Je dutch-cheaters eventuele contact punten komen direct te vervallen na het verwijderen van je account!