logo Affairemarkt.net

Affairemarkt.net

Niet tevreden over Affairemarkt.net? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal gemodereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Affairemarkt-net is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. affairemarkt-net berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts affairemarkt.net afraden en zie wat de betere alternatieven voor affairemarkt-net zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Affairemarkt-net review

Affairemarkt-net is een fake datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je rap na je registratie overrompelt met overdreven veel berichtjes van deze gemodereerde leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie dames. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van die berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket aanschaffen waarmee je ten minste tien euro een creditpakket moet aanschaffen. Deze prijzen lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe hoger je in één keer koopt des te minder je per bericht moet betalen. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op affairemarkt.net?

Dus ben je een van de leden van affairemarkt-net, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betere opties voor casual dating zonder fictieve gebruikers. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor affairemarkt.net. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dating met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze datingsites het beste past bij wat je zoekt.

affairemarkt-net account verwijderen


Je affairemarkt-net account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "affairemarkt.net/delete_account").

  4. Klik vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je affairemarkt-net eventuele contact punten verlies je wel direct na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Stiekemerd (62 jaar) 07 mei 2019
Ik raad Affairemarkt.net niet aan Geen doen om een affaire te starten, het is gewoon niet

Geen doen om een affaire te starten, het is gewoon niet mogelijk om af te spreken. Alleen maar geilmakerij zonder dat er iets concreet kan worden. Veel te dure pakketten zijn het ook.