logo Cheatbook.nl

Cheatbook.nl

10
Niet tevreden over Cheatbook.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen bijgehouden door de site zelf Not Safe!
  • Wel credits dus kosten bij elk berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Cheatbook is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. cheatbook berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts cheatbook.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor cheatbook zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Cheatbook review

Cheatbook is een fictieve dating website met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je inschrijving overspoeld met vele reacties van deze fake gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy vrouwen. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een bundel vooruitbetalen waarmee je op z'n minst €10,- een creditpakket moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe hoger je betaald des te minder je betaald per bericht. Echter is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al zeggen ze meestal dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op cheatbook.nl?

Dus ben je een gebruiker van cheatbook, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor sexdating zonder fictieve leden. Tevens hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor cheatbook.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

cheatbook uitschrijven

Je cheatbook account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik vervolgens op het tandwiel icoontje (of ga direct naar "cheatbook.nl/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina klik je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de button "OK" om jouw account te laten verwijderen.

Let op: Je cheatbook eventuele contact punten komen direct te vervallen na het verwijderen van je account!