logo Reifeaffaire.com

Reifeaffaire.com

13
Niet tevreden over Reifeaffaire.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn voornamelijk geplaatst door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem dus kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Reifeaffaire is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. reifeaffaire berichten worden beantwoord door chatoperator. Lees waarom onze experts reifeaffaire.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor reifeaffaire zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Reifeaffaire review

reifeaffaire.com is een seksdating site wat gebruik maakt van zelf aangemaakte fake profielen. Dit vermelden ze ook helemaal onderin de pagina verborgen in het midden van de lastig te lezen tekst. Zo benoemen ze: "De profielen op reifeaffaire zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het versturen van chatberichten moet je betalen per berichtje. Tevens worden berichtjes die je binnen krijgt automatisch verstuurd door de site zelf. Wanneer je vervolgens op zo een berichtje reageerd wordt het bericht beantwoord door een betaalde chatter. Deze personen krijgen veelal een commissie per berichtje dat ze ontvangen of versturen. Waarschijnlijk word je direct na de inschrijving overdonderd door tientallen chatberichten van dit soort gemodereerde gebruikers. Daarbij gaat het in de meeste gevallen om knappe dames.

Niettemin proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in jou te hebben, al dan niet met een afspraakje in . Natuurlijk is het hebben van fysieke dates niet mogelijk is! De kosten voor het versturen en beantwoorden van chat berichtjes zijn op zijn goedkoopst 75 cent per bericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel een creditpakket vooruitbetalen van ten minste €74,99. Anderzijds kost het je al gauw meer dan één euro per bericht. Uiteindelijk is het in alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren met de leden van reifeaffaire. Al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze juist graag willen afspreken. Toch hebben deze profielen als doel om jou zo lang als mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op reifeaffaire.com?

Heb je je toch ingeschreven reifeaffaire, dan is ons advies om je daar ook gewoon weer uit te schrijven. Daarentegen zijn er wel goedkopere opties waar je wel echte seksdates kunt regelen. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 3000 sexdating platforms de beste alternatieven voor reifeaffaire.com geselecteerd. Uiteraard maken deze aanbieders geen gebruik van fake profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte dames.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Hein (69 jaar) 19 Jul 2018
Ik raad Reifeaffaire.com niet aan Deze vrouwen komen helemaal niet uit het grensgebied want

Deze vrouwen komen helemaal niet uit het grensgebied want ze kunnen er niets over zeggen. Dit zijn allemaal fakeprofielen, dat weet ik heel erg zeker.