logo Lekkerdiscreet.nl

Lekkerdiscreet.nl

Niet tevreden over Lekkerdiscreet.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal beheerd door deze site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Lekkerdiscreet is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. lekkerdiscreet berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts lekkerdiscreet.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor lekkerdiscreet zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Lekkerdiscreet review

Lekkerdiscreet is een fake dating site met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Tevens worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je aanmelding overrompelt met veel berichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om vrouwen. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een van deze berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht betalen. Om te kunnen reageren moet je credits inkopen waardoor je minimaal voor tien euro een creditbundel moet nemen. De kosten lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe meer je koopt hoe minder je per bericht moet betalen. Vervolgens is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op lekkerdiscreet.nl?

Dus ben je lid van lekkerdiscreet, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating zonder fake leden. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor lekkerdiscreet.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dating met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Zodoende kun je erachter komen welke erotische datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

lekkerdiscreet profiel verwijderen


Je lekkerdiscreet account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "lekkerdiscreet.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt geheel verwijderd.

Let op: Je lekkerdiscreet eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!