logo Instacheat.nl

Instacheat.nl

10
Niet tevreden over Instacheat.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn bijna alleen beheerd door deze website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Instacheat is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. instacheat berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts instacheat.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor instacheat zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Instacheat review

Instacheat is een neppe datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je direct na je aanmelding overspoeld met soms honderden berichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie dames. Bovendien proberen ze je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen plannen. Wanneer je op een berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je credits kopen waarmee je minstens tien euro een bundel moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je per berichtje betaald. Echter is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al beweren ze vaak genoeg dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op instacheat.nl?

Dus ben je een van de profielen op instacheat, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere aanbieders voor sexdating zonder fictieve gebruikers. Daarnaast hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor instacheat.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze datingwebsites het beste alternatief is voor jou.

instacheat profiel verwijderen


Je instacheat account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "instacheat.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt compleet verwijderd.

Let op: Je instacheat eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na het deactiveren van je account!