Screenshot van Stouterts.nl

Stouterts.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Accounts worden voornamelijk ontwikkeld door de beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten bij ieder privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!

Stouterts is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. stouterts berichten worden beantwoord door betaalde berichten centrale. Lees waarom onze experts stouterts.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor stouterts zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Stouterts review

stouterts.nl is een casual datingsite die uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf aangemaakte nep profielen. Dit wordt tevens vermeldt helemaal onderin hun website verborgen tussen de kleine letters. Zo schrijven ze: "De profielen op stouterts zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het beantworden van chat berichten moet je geld betalen per bericht. Tevens worden berichten die je binnen krijgt automatisch verstuurd door de site zelf. Wanneer je daarop reageerd wordt het bericht gevoerd met een ingehuurde chatter. Deze chatoprators krijgen over het algemeen een vaste commissie per bericht dat ze ontvangen of versturen. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na de eerste keer inloggen overdonderd door binnenstormende reacties van deze fictieve profielen. Tevens gaat het in bijna alle gevallen om sexy dames.

Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in jou te hebben, al dan niet met een ontmoeting in de planning. Natuurlijk is het hebben van echte dates niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen en beantwoorden van chat berichtjes zijn op zijn goedkoopst 0,75 euro per chat bericht. Daarvoor moet je dan wel eerst een creditpakket inkopen van €74,99. Anders kost het je al snel €1,- euro per bericht. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen met de leden op stouterts. Al poberen ze meestal de indruk te wekken dat ze wel graag je in het echt te willen zien. Doch hebben deze chat oprators als enige doel om je zo lang als het lukt je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op stouterts.nl?

Heb je je toch aangemeld stouterts, dan adviseren wij je om je daar ook meteen weer af te melden. Tenslotte zijn er wel betere aanbieders waar je wel echte seksdates kunt scoren. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 2500 sex datingsites de beste alternatieven voor stouterts.nl geselecteerd. Volgens onze experts maken deze aanbieders geen gebruik van neppe profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte vrouwen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jan-willem (39 jaar) 6 juli 2018
Ik raad Stouterts.nl niet aan Had twijfels die zijn bij deze alleen maar bevestigd

Had twijfels die zijn bij deze alleen maar bevestigd hiermee. Het is een bedriegerij,want er is helemaal geen afspraak mogelijk omdat het fictieve profielen zijn. Had het niet direct door, maar vrouwen vielen daar alleen maar in herhaling om mij aan het lijntje te houden. Nooit had er iemand tijd, ze hadden het allemaal ineens druk. Dan slaat de twijfel toe en wil je het tot op de bodem uitzoeken. Vandaar ik mijn review hier hebt geplaatst.