logo Buurtdating.nl

Buurtdating.nl

Niet tevreden over Buurtdating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits en kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Buurtdating is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. buurtdating berichten worden beantwoord door ingehuurde chatter. Lees waarom onze experts buurtdating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor buurtdating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Buurtdating review

buurtdating.nl is een casual datingsite wat uitsluitend gebruik maakt van zelf aangemaakte fictieve members. Dit wordt bevestigd aan de onderkant van de website weggestopt in de kleine lettertjes. Zo schrijven ze: "De profielen op buurtdating zijn nep, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het beantworden van berichten moet je betalen per bericht. Daarnaast worden de chats die je ontvangt automatisch verstuurd door bots. Wanneer je op zo een bericht reageerd wordt het berichtje gevoerd met een betaalde chatoperator. Deze personen krijgen vaak een bedrag per bericht dat ze ontvangen of versturen. Gewoonlijk word je kort na het activeren van je account overerstelpt door de tig tallen chat berichten van zelf gemaakte profielen. Tevens gaat het meestal om goed uitziende vrouwen.

Niettemin proberen dit soort betaalde chatters je de voorbeelding te geven belangstelling in je te hebben, met daarbij een ontmoeting in de planning. Uiteraard is het hebben van fysieke dates niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen en beantwoorden van chatberichten zijn op zijn goedkoopst 75 cent per bericht. Daarvoor moet je dan wel eerst een bundel inkopen van minimaal €74,99. Anders betaal je al gauw meer dan €1,- per bericht. Daarna is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen met de gebruikers op buurtdating. Al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze juist graag je te willen ontmoeten. Doch hebben deze profielen als doel om jou zo lang als het kan je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op buurtdating.nl?

Ben jij een van de profielen op buurtdating, dan raden wij je aan om je daar ook direct weer uit te schrijven. Tenslotte zijn er wel betrouwbaardere websites waar je wel echte seksdates kunt regelen. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt en uit duizenden erotische dating sites de beste alternatieven voor buurtdating.nl gevonden. Volgens onze experts maken deze aanbieders nooit gebruik van nep profielen of betaalde chatters. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdates met echte profielen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
BoerMart (41 jaar) 02 Jul 2018
Ik raad Buurtdating.nl niet aan Boer Mart is gemolken, uitgemolken kan je wel

Boer Mart is gemolken, uitgemolken kan je wel zeggen. Ik ben zo uitgemolken door buurt dating dat de uiers zijn uitgedroogd. T Het mooi west, doar komt gain gebak oet. Haije, Boer Mart

auteur van de beoordeling
Iwan070 (51 jaar) 02 Jul 2018
Ik raad Buurtdating.nl niet aan Ga noooooit met die gekken in zee, maar waarschijnlijk ben

Ga noooooit met die gekken in zee, maar waarschijnlijk ben je te laat net als ik. Nu ben ik toch wel benieuwd hoeveel mannen erin zijn gestonken? Hebben jullie veel geld aan uitgeven aan buurt dating? Ik schaam mij er wel een beetje voor maar schrijf uiteindelijk anoniem dus het kan wel. Ik ben in drie maanden een bedrag van om en nabij 1500 eurootjes kwijt. Da's nie zau bes, zegge wè in De Haag