logo Rijpecontacten.nl

Rijpecontacten.nl

9
Niet tevreden over Rijpecontacten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen aangemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Rijpecontacten is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. rijpecontacten berichten worden beantwoord door ingehuurde chat operator. Lees waarom onze experts rijpecontacten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijpecontacten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijpecontacten review

rijpecontacten.nl is een casual datingsite wat uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf gemodereerde fake gebruikers. Dit wordt tevens vermeldt onder aan hun website verborgen in de moeilijk zichtbare tekst. Zo wordt er vermeldt: "De profielen op rijpecontacten zijn fake, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het beantworden van chatberichten moet je kosten betalen per bericht. Tevens worden chats die je ontvangt systematisch verstuurd door chat operators. Wanneer je hierop reageerd wordt dit chatbericht gevoerd met een ingehuurde chatoperator. Deze personen krijgen gewoonlijk een x percentage per berichtje dat ze versturen of ontvangen. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na het aanmelden overrompelt door de soms honderden chatberichtjes van deze neppe gebruikers. Daarbij gaat het vooral om aanlokkelijke vrouwen.

Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je de voorbeelding te geven erg veel belangstelling in je te hebben, en daarbij een afspraakje in het korte vooruitzicht. Uiteraard is het hebben van fysieke ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het versturen en beantwoorden van berichtjes zijn op zijn goedkoopst 75 cent per bericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel gelijk een bundel vooruitbetalen van minimaal €74,99. Anderzijds betaal je al snel meer dan één euro per bericht. Echter is het nooit mogelijk om fysieke dates te hebben met de profielen van rijpecontacten. Al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze heel graag je in het echt te willen zien. Toch hebben zij als enige doel om jou zo lang mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op rijpecontacten.nl?

Ben je al een gebruiker van rijpecontacten, dan adviseren onze experts om je daar ook meteen weer af te melden. Daarentegen bestaan er wel goedkopere alternatieven waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt vinden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 2000 sexdating platforms de beste alternatieven voor rijpecontacten.nl geselecteerd. Vanzelfsprekend maken deze aanbieders nooit gebruik van fictieve profielen of betaalde chatters. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte dames.