logo Xflirten.com

Xflirten.com

Niet tevreden over Xflirten.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal geplaatst door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen en kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Xflirten is een casual dating site met neppe profielen. Daarbij worden berichten beantwoord door ingehuurde chatoperators. Zie wat onze experts over xflirten.com zeggen en waarom deze sexdating website afgeraden wordt door experts. Kijk wat de beste datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder fake berichten van chatoperators

xflirten review

xflirten is een seks datingwebsite met fictieve profielen die ze zelf hebben aangemaakt. De berichten op je account worden hierbij geschreven door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze chatters weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op een van hun berichtjes wilt ingaan moet je daarvoor betalen per verstuurd bericht. Bovendien moet je vaak ook gelijk een creditpakket inkopen van minstens 17,50 euro tot en met de €219,50 . Hoe de creditpakket des te lager de prijs per chatbericht. Niettemin betaal je met de hoogste creditpakket als nog meer dan 1 euro per chatbericht. Bij de meest voordelige creditbundel rekenen ze 1,75 euro per berichtje. Daarna is het bij bijna alle profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren al doen ze bijna altijd overkomen dat het wel gewoon kan.

Ingeschreven op Xflirten.com?

Toevallig een van de gebruikers van xflirten? Wij raden je aan om je hier ook per direct uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betere opties voor seksdating zonder gemodereerde gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor xflirten.com. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating websites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

xflirten uitschrijven

Vaak maken dit soort seks datingsites het hun gebruikers zowat onmogelijk om je er weer uit te schrijven. Tevens lees je over terug bij de veel gestelde vragen. Om je profiel te verwijderen kun je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Daarna druk op het kleine driehoekje wat omlaag wijst, aan de zijkant van je profielfoto acountnaam in de rechter bovenhoek van de website. Je ziet nu een ander menu{ waaronder de optie “Instellingen”, klik hierop.
  3. Op de pagina die verschijnt scroll je helemaal naar beneden. Klik daar op de knop “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Selecteer nu alleen nog waarom je je wilt uitschrijven.
  5. Druk op de knop “account verwijderen” om je registratie te verwijderen

Let op: Je xflirten eventuele contact punten en berichtjes raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!