logo Hetedates.nl

Hetedates.nl

Niet tevreden over Hetedates.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits en kosten per bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Hetedates is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. hetedates berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts hetedates.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor hetedates zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Hetedates review

Hetedates is een fake dating site met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Tevens worden de chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overspoeld met tig tallen chatberichten van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende vrouwen. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je minimaal €10,- een bundel moet kopen. Deze prijzen lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe meer je koopt des te minder je per credit betaald. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te krijgen, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op hetedates.nl?

Dus ben je aangemeld op hetedates, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seksdating zonder gemodereerde leden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor hetedates.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdating met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je erachter komen welke datingsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

hetedates account verwijderen


Je hetedates account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op de link "Help".
  3. wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "hetedates.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt direct verwijderd.

Let op: Je hetedates eventuele tegoed ben je wel kwijt na het deactiveren van je account!