logo Kinky-contact.nl

Kinky-contact.nl

14
Niet tevreden over Kinky-contact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk beheerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Kinky-contact is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. kinky-contact berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts kinky-contact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor kinky-contact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Kinky-contact review

Kinky-contact is een neppe datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je direct na je aanmelding overrompelt met overdreven veel berichten van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy dames. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen regelen. Zodra je op zo\'n berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per bericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je een bundel aanschaffen waardoor je op z\'n minst voor 10 euro credits moet inkopen. De kosten lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je aanschaft hoe minder je per credit moet betalen. Echter is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte dates te hebben, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op kinky-contact.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van kinky-contact, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betere opties voor seksdating met echte leden. Uiteraard hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor kinky-contact.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze sexdating websites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

kinky-contact uitschrijven

Je kinky-contact account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het tandwiel icoontje (of ga direct naar "kinky-contact.nl/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina klik je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw account geheel te laten verwijderen.

Let op: Je kinky-contact eventuele credits komen direct te vervallen na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Damian (30 jaar) 01 Jul 2018
Ik raad Kinky-contact.nl niet aan Kinky contact, ja contact vind je wel maar een date heb ik

Kinky contact, ja contact vind je wel maar een date heb ik hier nooit gevonden en ik weet nu ook waarom. Wat jammer dat ik safedate nooit eerder hebt gevonden. Dat had mij flink wat geld bespaart natuurlijk.