logo Eroflirts.nl

Eroflirts.nl

Niet tevreden over Eroflirts.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk gemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Eroflirts is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. eroflirts berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts eroflirts.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor eroflirts zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Eroflirts review

Eroflirts is een neppe datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Tevens worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je aanmelding overrompelt met vele reacties van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende vrouwen. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een date te willen plannen. Wanneer je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht geld. Om te kunnen reageren moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je op z'n minst 10 euro een bundel moet inkopen. Deze bundels lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe hoger je aanschaft des te minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te regelen, al wekken ze vaak de indruk dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op eroflirts.nl?

Dus ben je ingeschreven op eroflirts, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betere website voor seks dating zonder nep leden. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor eroflirts.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdates met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

eroflirts account verwijderen


Je eroflirts account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "eroflirts.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je eroflirts eventuele contact punten verlies je wel direct na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Wilderik (29 jaar) 10 mei 2019
Ik raad Eroflirts.nl niet aan dit is weer zn zelfde site als die van

dit is weer zn zelfde site als die van erodaten.nl. ben daar de laatste keer al ingetrapt en nu bijna voor de tweede keer. rot nou een keer op met al die nepdingen.