logo Directflirten.nl

Directflirten.nl

Niet tevreden over Directflirten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal bijgehouden door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits dus kosten bij elk privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Directflirten is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. directflirten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts directflirten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor directflirten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Directflirten review

Directflirten is een neppe dating website met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door chatters die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je registratie overladen met soms honderden berichtjes van deze fictieve profielen, waarbij het meestal gaat om goed uitziende vrouwen. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van deze berichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Daarvoor moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je minimaal voor 10 euro een bundel moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je in één keer koopt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op directflirten.nl?

Dus ben je een van de leden van directflirten, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betere aanbieders voor erotische dating zonder gemodereerde gebruikers. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor directflirten.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

directflirten profiel verwijderen

Je directflirten account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "directflirten.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op "OK" om jouw account geheel te verwijderen.

Let op: Je directflirten eventuele contact punten ben je wel kwijt hierna!