logo Iseksdate.nl

Iseksdate.nl

Niet tevreden over Iseksdate.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk geproduceerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Iseksdate is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. iseksdate berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts iseksdate.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor iseksdate zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Iseksdate review

Iseksdate is een fake datingsite met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je registratie overspoeld met soms honderden chatberichten van deze fake profielen, waarbij het meestal gaat om mooie dames. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van die chatberichten wil reageren moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waarmee je op z'n minst voor tien euro een bundel moet betalen. De kosten lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe meer je betaald hoe minder je per bericht moet betalen. Uiteraard is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al doen ze meestal overkomen dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op iseksdate.nl?

Dus ben je een van de profielen op iseksdate, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor sex dating zonder nep leden. Daarnaast hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor iseksdate.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

iseksdate account verwijderen


Je iseksdate account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de button "Help".
  3. wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "iseksdate.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt direct verwijderd.

Let op: Je iseksdate eventuele credits raak je wel hierna!