logo Amateur.nl

Amateur.nl

26
Niet tevreden over Amateur.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal geplaatst door website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Amateur is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. amateur berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts amateur.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor amateur zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Amateur review

Amateur is een fictieve datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je kort na je inschrijving overspoeld met tig tallen reacties van deze fake gebruikers, waarbij het meestal gaat om goed uitziende meiden. Daarnaast proberen ze je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en echt een date te willen regelen. Zodra je op een van die berichtjes wil reageren moet je hiervoor per bericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel aanschaffen waardoor je op z'n minst tien euro credits moet nemen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe hoger je in één keer koopt des te minder je per bericht betaald. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te krijgen, al wekken ze vaak de indruk dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op amateur.nl?

Dus ben je lid van amateur, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betere alternatieven voor seks dating zonder gemodereerde leden. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor amateur.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om credits te laten betalen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke casual dating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.

amateur uitschrijven

Je amateur account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "amateur.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" button om jouw account meteen te verwijderen.

Let op: Je amateur eventuele tegoed raak je wel na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Timmetje (56 jaar) 08 mei 2019
Ik raad Amateur.nl niet aan Ik had nog credits over maar het is ineens een camsite

Ik had nog credits over maar het is ineens een camsite geworden.

auteur van de beoordeling
Mossel (45 jaar) 27 Jun 2018
Ik raad Amateur.nl niet aan Overduidelijk dat hier chatoperators aan het werk zijn

Overduidelijk dat hier chatoperators aan het werk zijn maar dat zag ik pas nadat ik deze site zag. Ik heb mij er toen direct uitgeschreven en een mail gestuurd of ik mijn geld terug kan krijgen. Tot op de dag van vandaag nog geen bericht van amateurs.nl mogen ontvangen.

auteur van de beoordeling
Koppeltje (27 jaar) 26 Jun 2018
Ik raad Amateur.nl niet aan Nu waren wij opzoek naar een geile amateur op

Nu waren wij opzoek naar een geile amateur op amateur.nl maar niet gevonden. Zodra je je er aanmeld dan wordt je overrompeld door berichten van amateurs die seks met ons willen. Maar iedere keer als het over afspreken gaat dan komen de smoesjes naar boven toe. Dit is niet met een vrouw maar met allemaal.

auteur van de beoordeling
Boos (67 jaar) 20 Jun 2018
Ik raad Amateur.nl niet aan Tsja, hier schrijf ik nu een review over een

Tsja, hier schrijf ik nu een review over een datingsite. De naam is amateur.nl en hun zijn net zulke oplichters als negen van de tien datingsites. Ik had op die site al heel snel door dat vrouwen (waarschijnlijk operators) rondom de pot draaien en helemaal niet willen afspreken. Je kan mij niet wijsmaken dat een amateur thuis wacht op seks en er gen moeite voor doet. Elkaars wensen en voorkeuren doornemen vind ik nog acceptabel maar continu die klote levensverhalen om je aan het lijntje te houden