logo Instabang.nl

Instabang.nl

Niet tevreden over Instabang.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn vrijwel allemaal geproduceerd door website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen dus kosten per privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Instabang is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. instabang berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts instabang.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor instabang zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Instabang review

Instabang is een fictieve datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overspoeld met overdreven veel reacties van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe vrouwen. Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Zodra je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Daarvoor moet je een credit bundel kopen waarmee je minstens tien euro een creditbundel moet kopen. Deze prijzen lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe hoger je neemt hoe minder je per bericht betaald. Uiteraard is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al wekken ze meestal de indruk dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op instabang.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van instabang, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor sex dating met echte profielen. Bovendien hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor instabang.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten aanschaffen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

instabang account verwijderen

Je instabang account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Als tweede klik je op "Mijn oproepje" (directe link "instabang.nl/account").
  3. Druk daarna onderaan de pagina op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Druk dan alleen nog de knop "OK" om jouw profiel te laten verwijderen.

Let op: Je instabang eventuele contact punten vervallen direct na het verwijderen van je profiel!