logo Priveemailbox.com

Priveemailbox.com

Niet tevreden over Priveemailbox.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen beheerd door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten bij elk privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Priveemailbox-com is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. priveemailbox-com berichten worden beantwoord door ingehuurde chatter. Lees waarom onze experts priveemailbox.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor priveemailbox-com zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Priveemailbox-com review

priveemailbox.com is een seks datingsite die uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf aangemaakte neppe profielen. Dit tonen ze onderaan de pagina weggestopt in het midden van de onduidelijke tekst. Zo zeggen ze: "De profielen op priveemailbox-com zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het versturen van berichtjes moet je geld betalen per chatbericht. Daarbij worden berichtjes die je krijgt automatisch verstuurd door een soort robot. Wanneer je hierop in gaat wordt dit bericht beantwoord door een betaalde berichten centrale. Deze mensen krijgen over het algemeen een vast bedrag per berichtje dat ze versturen of ontvangen. Vaak word je meteen na de aanmelding bedolven door binnenstormende chat verzoeken van deze zelf gemaakte profielen. Daarbij gaat het in de meeste gevallen om aanlokkelijke vrouwen.

Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben, met daarbij een afspraakje in . Uiteraard is het hebben van offline ontmoetingen niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden van berichtjes zijn ten minste €0,75 per chatbericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel credits aanschaffen van op z'n minst €74,99. Anders kost het je al snel meer dan één euro per credit. Vervolgens is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen met de profielen op priveemailbox-com. Al beweren ze in de meeste gevallen dat ze maar al te graag willen daten. Kort samengevat hebben deze chat oprators als enige doel om je zo lang mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op priveemailbox.com?

Ben je al lid van priveemailbox-com, dan is ons advies om je daar ook direct weer uit te schrijven. Tenslotte zijn er wel betere datingsites waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt hebben. Tevens hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 2500 sexdate platforms de beste alternatieven voor priveemailbox.com gevonden. Vanzelfsprekend maken deze aanbieders nooit gebruik van fake profielen of betaalde chatters. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte vrouwen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
DeepHouse (37 jaar) 19 Jul 2018
Ik raad Priveemailbox.com niet aan Bij het zien van deze naam, mijn nekharen komen spontaan

Bij het zien van deze naam, mijn nekharen komen spontaan omhoog. Gadver wat een spelletjes hebben hun profielen met mij gespeeld. Ik ben daar zo lang aan het lijntje gehouden maar ik lees weleens wat reviews hier en zie dat er met mij vele in de maling zijn genomen. Verschrikkelijk gewoon