logo Flirt4two.nl

Flirt4two.nl

Niet tevreden over Flirt4two.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden bijna alleen gemaakt door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirt4two is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. flirt4two berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirt4two.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirt4two zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirt4two review

Flirt4two is een fake dating site met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je kort na je registratie overspoeld met vele berichten van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van deze chatberichten wil reageren moet je daarvoor per bericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel inkopen waarmee je ten minste voor 10 euro een creditbundel moet aanschaffen. Deze bundels lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je hoeft te betalen. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke dates te hebben, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op flirt4two.nl?

Dus ben je lid van flirt4two, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter te proberen bij de betere website voor seks dating met echte profielen. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor flirt4two.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdates met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

flirt4two uitschrijven


Je flirt4two account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik rechtsbovenin op de link "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "flirt4two.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je flirt4two eventuele tegoed verlies je wel direct na het deactiveren van je account!