logo Gay2gaychat.nl

Gay2gaychat.nl

Niet tevreden over Gay2gaychat.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk geplaatst door de beheerders zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem en kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Gay2gaychat is een fake seks datingsite dat gebruik maakt van zelf aangebrachte neppe profielen. Ook worden de berichtjes beantwoord door betaalde chat operators. Zie wat de experts onderzochten op gay2gaychat.nl en waarom deze datingsite wordt afgeraden door ons. Zie wat betere alternatieven zijn voor gay2gaychat, met eerlijke profielen en zonder ingehuurde berichten centrales

Gay2gaychat review

Gay2gaychat is een neppe seks datingwebsite met daarop door hunzelf gemaakte nep profielen. Tevens worden reacties verstuurd en beantwoord door eigen chat operators die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je rap na je registratie overrompelt met tig tallen berichten van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie dames. Niettemin proberen ze je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits inkopen waardoor je ten minste €10,- een bundel moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot over de 250 euro per creditbundel, en hoe meer je betaald hoe minder je per berichtje betaald. Echter is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte dates te hebben, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op Gay2gaychat.nl?

Toevallig een van de leden van gay2gaychat? Ons advies is om je hier ook profiel te verwijderen en het gewoon is te gaan proberen bij de betere opties voor erotische dating met echte profielen. Daarnaast hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor gay2gaychat.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdating met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

gay2gaychat profiel verwijderen

Om je registratie op gay2gaychat te verwijderen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je inloggen op account .
  2. Vervolgens klik je op het kopje "Help".
  3. Scroll een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of surf naar "gay2gaychat.nl/uitschrijven").
  4. Hierna ontvang je de bevestigings-email om je inschrijving voor goed te verwijderen. Na het klikken op de link is je registratie geheel verwijderd.

Let op: Je gay2gaychat eventuele contact punten en chat berichten komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
TequilaGuy (29 jaar) 03 Jul 2018
Ik raad Gay2gaychat.nl niet aan Ja dat is niet leuk wat er hier

Ja dat is niet leuk wat er hier gebeurd. Alleen maar vragen stellen en mijn stats zijn bv meerdere keren gevraagd. Ja dat moet dan wel via een chatoperator zijn geweest. Dacht dat het een leuk idee was om een lekkere gay 2 gay chat te doen en dan een geile afspraak maken. Is helaas niet mogelijk. Kan beter naar een parking gaan en mezelf lekker aanbieden. :-p