logo Regiomatches.nl

Regiomatches.nl

Niet tevreden over Regiomatches.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn voornamelijk gegenereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Regiomatches is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. regiomatches berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts regiomatches.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor regiomatches zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Regiomatches review

Regiomatches is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je direct na je aanmelding overspoeld met overdreven veel chatberichten van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende meiden. Daarnaast proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Zodra je op zo\'n berichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je credits kopen waarmee je op z\'n minst voor 10 euro een bundel moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je in één keer koopt hoe minder je per berichtje betaald. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al laten ze meestal overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op regiomatches.nl?

Dus ben je een gebruiker van regiomatches, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere opties voor seks dating zonder gemodereerde leden. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor regiomatches.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze casual dating sites het beste aansluit bij wat je zoekt.

regiomatches profiel verwijderen

Je regiomatches account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (directe link "regiomatches.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw account meteen te verwijderen.

Let op: Je regiomatches eventuele credits raak je wel direct kwijt na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Raaf73 (73 jaar) 11 mei 2019
Ik raad Regiomatches.nl niet aan Heel veel matches in de regio maar de slagingskans om tot

Heel veel matches in de regio maar de slagingskans om tot een afspraak te komen is er niet. Ze houden je alleen maar aan het lijntje en vertellen fantasietjes om je lekker geil te maken. Als je dan wilt afspreken dan komt er ineens van alles naar boven. Van ik wil je leren kennen tot het is nog te vroeg voor me. Heb denk ik wel 20 tot 30 vrouwen aangesproken en alle vrouwen op regiomatches.nl geven je hetzelfde antwoord alleen ingepakt in een ander jasje. Ook waren de eerste contact erop gericht om snel af te spreken maar al snel werd het duidelijk dat ze je aan het lijntje houden. Ze gaan daar zeer sluw te werk en weten het altijd terug te koppelen met vragen, om moe van te worden. Om altijd zeker van mijn zaak te zijn vraag ik op een gegeven moment naar alternatieven om te chatten omdat het te duur voor beide is. Omdat ook daar niet op wordt ingegaan lijkt het er heel sterk op dat er geen vrouw die er zit echt is.

auteur van de beoordeling
Wouter (19 jaar) 15 mei 2018
Ik raad Regiomatches.nl niet aan Dit is misleiding van de bovenste

Dit is misleiding van de bovenste plak. Met alleen de naam van de site gaan ze wat mij betreft ver over de streef. Je spreekt immers nooit met iemand vanuit je eigen regio. Een grote opgezette geldklopperij!

auteur van de beoordeling
Joffrey (36 jaar) 16 mei 2018
Ik raad Regiomatches.nl niet aan Ja duidelijk zo, gewoon nep

Ja duidelijk zo, gewoon nep dus. Heb ook de algemene voorwaarde gelezen en daar staat "deels fictieve profielen". Hiermee doelen ze op de mannelijke gebruikers, die zijn vaak gewoon echt en betalen maar. Het vrouwelijke deel is gewoon geheel nep. Zonde van je geld dat chatten met zo een operatortje voor 1,50 per bericht!