logo Datezoeken.nl

Datezoeken.nl

Niet tevreden over Datezoeken.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen beheerd door website zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datezoeken is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. datezoeken berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datezoeken.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datezoeken zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datezoeken review

Datezoeken is een fake dating site met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je kort na je aanmelding overladen met vele reacties van deze fake profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe vrouwen. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van die berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je ten minste voor 10 euro een creditbundel moet betalen. Deze prijzen lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je in één keer koopt hoe minder je hoeft te betalen. Desondanks is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al zeggen ze veelal dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op datezoeken.nl?

Dus ben je ingeschreven op datezoeken, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seksdating zonder nep leden. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor datezoeken.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dating met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je geld af te troggelen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

datezoeken profiel verwijderen

Je datezoeken account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (of surf naar "datezoeken.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw account compleet te laten verwijderen.

Let op: Je datezoeken eventuele tegoed verlies je wel direct hierna!