logo Altijdsexcontact.nl

Altijdsexcontact.nl

Niet tevreden over Altijdsexcontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk gemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Altijdsexcontact is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. altijdsexcontact berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts altijdsexcontact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor altijdsexcontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Altijdsexcontact review

Altijdsexcontact is een fake datingsite met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overspoeld met vele berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe meiden. Niettemin proberen ze je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en snel een date te willen hebben. Zodra je op een chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je credits inkopen waardoor je minimaal 10 euro credits moet betalen. De kosten lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe hoger je betaald des te minder je per berichtje betaald. Uiteindelijk is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke dates te scoren, al laten ze vaak overkomen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op altijdsexcontact.nl?

Dus ben je een van de profielen op altijdsexcontact, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating zonder fictieve leden. Tevens hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor altijdsexcontact.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze casual dating websites het meest overeen komt met wat je zoekt.

altijdsexcontact profiel verwijderen


Je altijdsexcontact account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsbovenin op de knop "Help".
  3. wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "altijdsexcontact.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw account wordt geheel verwijderd.

Let op: Je altijdsexcontact eventuele contact punten vervallen direct na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Liam (45 jaar) 08 mei 2019
Ik raad Altijdsexcontact.nl niet aan Wat een vreemde zaken als je op die site bent

Wat een vreemde zaken als je op die site bent aangekomen. Het zit heel slecht in elkaar en daardoor is het uiteraard niet te vertrouwen.

auteur van de beoordeling
Casper (39 jaar) 30 Jun 2018
Ik raad Altijdsexcontact.nl niet aan Altijd sexcontact, joh die moeten lekker hun eigen zooitje

Altijd sexcontact, joh die moeten lekker hun eigen zooitje in de maling nemen. Alleen maar fictieve teringzooi daar op die malafide site.