logo Flirt-sex.nl

Flirt-sex.nl

Niet tevreden over Flirt-sex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden voornamelijk gemodereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirt-sex is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. flirt-sex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirt-sex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirt-sex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirt-sex review

Flirt-sex is een neppe datingsite met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je rap na je aanmelding overladen met soms honderden berichten van deze neppe gebruikers, waarbij het meestal gaat om mooie dames. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van deze chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je ten minste €10,- een creditbundel moet inkopen. Deze bundels lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe hoger je aanschaft des te minder je per verstuurd bericht betaald. Echter is het bij al deze profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op flirt-sex.nl?

Dus ben je ingeschreven op flirt-sex, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seks dating zonder nep profielen. Bovendien hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor flirt-sex.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dating met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je aan het lijntje te houden. Zodoende kun je er zelf achter komen welke datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

flirt-sex account verwijderen

Je flirt-sex account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of surf naar "flirt-sex.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw account te laten verwijderen.

Let op: Je flirt-sex eventuele contact punten vervallen direct hierna!