Screenshot van Nuflirt.nl

Nuflirt.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen en foto's worden bijna alleen geproduceerd door deze website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!

Nuflirt is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. nuflirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts nuflirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor nuflirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Nuflirt review

Nuflirt is een fake dating website met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overrompelt met tig tallen berichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om knappe dames. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een chatberichten wil reageren moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je ten minste voor 10 euro een bundel moet aanschaffen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je per bericht betaald. Uiteindelijk is het niet mogelijk om echte dates te krijgen, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op nuflirt.nl?

Dus ben je een van de leden van nuflirt, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seksdating zonder fake leden. Uiteraard hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor nuflirt.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om geld af te troggelen. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze sexdating websites het beste past bij wat je zoekt.

nuflirt profiel verwijderen

Je nuflirt account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "nuflirt.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" knop om jouw profiel geheel te laten verwijderen.

Let op: Je nuflirt eventuele tegoed raak je wel na deze aktie!