logo Date-sex.net

Date-sex.net

Niet tevreden over Date-sex.net? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Date-sex is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. date-sex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts date-sex.net afraden en zie wat de betere alternatieven voor date-sex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Date-sex review

Date-sex is een fake dating website met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je kort na je inschrijving overspoeld met vele berichten van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie dames. Daarnaast proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op zo'n berichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Daarvoor moet je een bundel inkopen waardoor je op z'n minst 10 euro een creditpakket moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je hoeft te betalen. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te regelen, al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op date-sex.net?

Dus ben je een van de leden van date-sex, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betere opties voor sex dating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor date-sex.net. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

date-sex account verwijderen


Je date-sex account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "date-sex.net/delete_account").

  4. Klik daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt definitief verwijderd.

Let op: Je date-sex eventuele contact punten raak je wel direct kwijt hierna!