logo Flirtfor2.nl

Flirtfor2.nl

9
Niet tevreden over Flirtfor2.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk gegenereerd door website zelf Not Safe!
  • Credits betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtfor2 is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. flirtfor2 berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtfor2.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtfor2 zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtfor2 review

Flirtfor2 is een fake dating website met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarnaast worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je inschrijving overspoeld met vele reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie dames. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een berichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht geld. Voordat je kunt reageren moet je credits aanschaffen waardoor je ten minste voor 10 euro credits moet nemen. Deze creditbundels lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe hoger je aanschaft des te minder je per bericht moet betalen. Daarna is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al zeggen ze meestal dat ze het wel willen.

Ingeschreven op flirtfor2.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van flirtfor2, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating met echte profielen. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor flirtfor2.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sexdating met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je een creditpakket te laten kopen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

flirtfor2 uitschrijven

Je flirtfor2 account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of surf naar "flirtfor2.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op "OK" om jouw account geheel te laten verwijderen.

Let op: Je flirtfor2 eventuele contact punten raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!