logo Geilenegerin.nl

Geilenegerin.nl

Niet tevreden over Geilenegerin.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk gegenereerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geilenegerin is een seks dating site met fake profielen. Ook worden de berichten beantwoord door ingehuurde chat operators. Kom er achter wat de experts over geilenegerin.nl zeggen en waarom deze casual dating website afgeraden wordt door ons. Kom erachter wat de eerlijke erotische dating site zijn met eerlijke profielen en zonder chat operators

geilenegerin review

geilenegerin is een datingsite met voornamelijk neppe profielen die door deze website zelf zijn gemodereerd. De chatberichten die je ontvangt worden bijna altijd verstuurd en beantwoord door eigen chatters die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chat operators weten precies hoe ze jou kunnen aansporen om te reageren, want wanneer je op zo een berichtje wilt reageren moet je hiervoor €1,90 betalen per verstuurd bericht. Daarnaast moet je in de meeste gevallen gelijk een heel creditpakket vooruitbetalen van op z'n minst 17,50 euro tot bijna €220 euro . Hoe duurder de creditpakket des te lager de prijs per verstuurd chatbericht. Niettemin zijn de kosten bij de duurste creditbundel als nog wel minimaal 1 euro 10 per reactie. Bij een creditpakket betaal je zelfs zomaar een euro vijfenzeventig per bericht dat je verstuurd. Jammer genoeg is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte ontmoetingen te regelen met de profielen op deze site al zeggen ze vaak dat dat wel zo is.

Ingeschreven op Geilenegerin.nl?

Toevallig aangemeld op geilenegerin? Wij raden je aan om je daar meteen af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betere opties voor sexdating zonder nep gebruikers. Tevens hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor geilenegerin.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om een creditpakket te laten kopen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating sites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

geilenegerin uitschrijven

Vaak maken dit soort seks datingwebsites het de leden bijna onmogelijk om je hier uit te schrijven. Uiteraard wisten onze datingexperts de makkelijkste manier te vinden om je hier uit te schrijven. Om je geilenegerin profiel te verwijderen kun je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Daarna ga je direct naar: "http://geilenegerin.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je bent aangemeld.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap definitief te verwijderen

Let op: Je geilenegerin eventuele credits en berichten geschiedenis gaan verloren na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jax (53 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Geilenegerin.nl niet aan Kan er niet mee door dat de website echte getinte vrouwen

Kan er niet mee door dat de website echte getinte vrouwen bevat, ik weet zeker dat ik hier met een getrainde chat operator te maken heb.

auteur van de beoordeling
Danny (76 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Geilenegerin.nl niet aan Alle profielen hier zijn nep het is ook van hetzelfde

Alle profielen hier zijn nep het is ook van hetzelfde domein die heel veel nepsites maakt wees gewaarschuwd herken de sites aan hun uiterlijk!

auteur van de beoordeling
Karl (37 jaar) 02 mei 2019
Ik raad Geilenegerin.nl niet aan Het zijn zeker hele geile negerinnen maar toch net niet

Het zijn zeker hele geile negerinnen maar toch net niet geil genoeg om te ontmoeten. Ik heb neutrale locaties aangeboden, mijn mailadres, mijn huisadres en mijn telefoonnummer. Op niets wordt gereageerd dus dan moet ik er vanuit gaan dat ze daar geen goede bedoelingen hebben met de ingeschreven mannen en vrouwen opzoek naar een geile negerin

auteur van de beoordeling
Oussama (25 jaar) 23 Apr 2019
Ik raad Geilenegerin.nl niet aan Deze dushi's liegen veel, doen alles om geen

Deze dushi's liegen veel, doen alles om geen afspraak te maken