logo Amateurland.nl

Amateurland.nl

Niet tevreden over Amateurland.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal bijgehouden door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Wel credits en kosten per bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Amateurland is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. amateurland berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts amateurland.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor amateurland zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Amateurland review

Amateurland is een fictieve datingsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarnaast worden de berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je registratie overrompelt met tig tallen reacties van deze neppe gebruikers, waarbij het meestal gaat om meiden. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een date te willen hebben. Wanneer je op een van die berichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht betalen. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je minstens voor tien euro credits moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je per credit betaald. Echter is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op amateurland.nl?

Dus ben je aangemeld op amateurland, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating zonder fictieve profielen. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor amateurland.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je geld af te troggelen. Op deze manier kun je erachter komen welke erotische datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

amateurland account verwijderen


Je amateurland account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op het kopje "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "amateurland.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw account wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je amateurland eventuele contact punten vervallen direct na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Ruben (76 jaar) 08 mei 2019
Ik raad Amateurland.nl niet aan Vond het er al niet oogstrelend uitzien en dacht het toch

Vond het er al niet oogstrelend uitzien en dacht het toch te proberen. Uiteindelijk is dit hetzelfde als allemaal en zijn de mensen die daar chatten niet te vertrouwen. Voor mijn gevoel is het niet echt, ben nu al vaker tegen de lamp gelopen.