logo Jouwjongemeisje.nl

Jouwjongemeisje.nl

Niet tevreden over Jouwjongemeisje.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk beheerd door deze site zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Jouwjongemeisje is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. jouwjongemeisje berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts jouwjongemeisje.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor jouwjongemeisje zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Jouwjongemeisje review

Jouwjongemeisje is een neppe datingsite met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je inschrijving overspoeld met tig tallen berichtjes van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy meiden. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een date te willen plannen. Wanneer je op zo'n berichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een bundel kopen waardoor je minimaal €10,- een creditpakket moet kopen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe meer je koopt des te minder je per bericht betaald. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om echte dates te krijgen, al laten ze meestal overkomen dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op jouwjongemeisje.nl?

Dus ben je een van de profielen op jouwjongemeisje, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating zonder fictieve gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor jouwjongemeisje.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dating met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

jouwjongemeisje account verwijderen

Je jouwjongemeisje account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (directe link "jouwjongemeisje.nl/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op "OK" om jouw account te verwijderen.

Let op: Je jouwjongemeisje eventuele credits verlies je wel direct na het verwijderen van je account!