logo Instabanga.nl

Instabanga.nl

Niet tevreden over Instabanga.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal gemodereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Instabanga is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. instabanga berichten worden beantwoord door chat operator. Lees waarom onze experts instabanga.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor instabanga zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Instabanga review

instabanga.nl is een erotische dating site wat gebruik maakt van door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Dit tonen ze helemaal onderin de pagina weggestopt tussen de lastig te lezen tekst. Zo wordt er benoemd: "De profielen op instabanga zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het versturen van chat berichten moet je een vast bedrag betalen per berichtje. Daarbij worden berichtjes die je ontvangt systematisch verstuurd door een soort robot. Wanneer je vervolgens daarop reageerd wordt het bericht beantwoord door een betaalde chatoperator. Deze chatoprators krijgen veelal een vast percentage per berichtje dat ze ontvangen of versturen. In de meeste gevallen word je direct na de registratie overvallen door tig tallen chat berichtjes van dit soort gemodereerde gebruikers. Tevens gaat het vooral om aanlokkelijke vrouwen.

Bovendien proberen deze profielen je de indruk te geven heel veel belangstelling in jou te hebben, en daarbij een afspraakje in de planning. Natuurlijk is het hebben van offline dates niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden en versturen van chat berichten zijn minimaal 0,75 euro per chat bericht. Daarvoor moet je dan wel eerst credits kopen van €74,99. Anders kost het je al gemakkelijk meer dan €1,- euro per chatbericht. Vervolgens is het in alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen met de profielen op instabanga. Al zeggen ze bijna altijd dat ze juist wel willen daten. Toch hebben deze chat oprators als enige doel om jou zo lang als het lukt je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op instabanga.nl?

Ben je al lid van instabanga, dan is ons advies om je daar ook direct weer uit te schrijven. Tenslotte bestaan er wel goedkopere datingsites waar je wel echte seks dates kunt vinden. Tevens hebben experts alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 2500 casual dating sites de beste alternatieven voor instabanga.nl gevonden. Volgens onze experts maken deze datingsites nooit gebruik van fictieve profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte gebruikers.