logo Jongevrouwzoektoud.nl

Jongevrouwzoektoud.nl

Niet tevreden over Jongevrouwzoektoud.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden voornamelijk geplaatst door deze website zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Jongevrouwzoektoud is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. jongevrouwzoektoud berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts jongevrouwzoektoud.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor jongevrouwzoektoud zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Jongevrouwzoektoud review

Jongevrouwzoektoud is een neppe datingsite met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarbij worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je kort na je aanmelding overrompelt met soms honderden berichten van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe vrouwen. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen plannen. Zodra je op een van die chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel aanschaffen waarmee je minimaal voor tien euro een creditpakket moet kopen. Deze creditpakketten lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe meer je neemt des te minder je hoeft te betalen. Echter is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al zeggen ze vaak dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op jongevrouwzoektoud.nl?

Dus ben je aangemeld op jongevrouwzoektoud, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor erotische dating zonder nep gebruikers. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor jongevrouwzoektoud.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

jongevrouwzoektoud uitschrijven

Je jongevrouwzoektoud account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of surf naar "jongevrouwzoektoud.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw profiel definitief te verwijderen.

Let op: Je jongevrouwzoektoud eventuele tegoed ben je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!