logo Partytieners.nl

Partytieners.nl

Niet tevreden over Partytieners.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen gemaakt door website zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen en kosten bij elk berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Partytieners is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. partytieners berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts partytieners.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor partytieners zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Partytieners review

Partytieners is een fictieve datingsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Tevens worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je aanmelding overrompelt met tientallen chatberichten van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om vrouwen. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een van die berichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht een vergoeding. Daarvoor moet je credits vooruitbetalen waarmee je op z'n minst tien euro een creditbundel moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je per bericht moet betalen. Uiteindelijk is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al beweren ze veelal dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op partytieners.nl?

Dus ben je lid van partytieners, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating zonder fake leden. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor partytieners.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites het beste alternatief is voor jou.

partytieners profiel verwijderen


Je partytieners account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik rechtsbovenin op de link "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "partytieners.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw account wordt definitief verwijderd.

Let op: Je partytieners eventuele credits raak je wel na het deactiveren van je account!