logo Tienermokkels.nl

Tienermokkels.nl

Niet tevreden over Tienermokkels.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal beheerd door de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen en kosten bij ieder bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Tienermokkels is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. tienermokkels berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts tienermokkels.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor tienermokkels zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Tienermokkels review

Tienermokkels is een fictieve datingwebsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je meteen na je inschrijving overrompelt met tientallen berichtjes van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie dames. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van deze chatberichten wil reageren moet je hiervoor per bericht geld. Daarvoor moet je een bundel aanschaffen waardoor je minimaal 10 euro credits moet betalen. Deze prijzen lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe hoger je koopt hoe minder je per berichtje betaald. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke dates te regelen, al doen ze meestal overkomen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op tienermokkels.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van tienermokkels, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating zonder gemodereerde gebruikers. Bovendien hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor tienermokkels.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je erachter komen welke sexdating websites het beste past bij wat je zoekt.

tienermokkels profiel verwijderen


Je tienermokkels account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk rechts boven op het kopje "Help".
  3. wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "tienermokkels.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt verwijderd.

Let op: Je tienermokkels eventuele tegoed ben je wel kwijt hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
DannyP (20 jaar) 05 Jul 2018
Ik raad Tienermokkels.nl niet aan Creditzuigende berichten, niet vertrouwen deze site want

Creditzuigende berichten, niet vertrouwen deze site want tiener mokkels is fake.

auteur van de beoordeling
Zever (28 jaar) 26 Jun 2018
Ik raad Tienermokkels.nl niet aan Ik woon aan het randje van Nederland en wou opzoek naar

Ik woon aan het randje van Nederland en wou opzoek naar een leuke Hollandse tienermokkel. Nu werd ik er al heen gelokt door de eerste berichtjes die ik mocht ontvangen. Dit is gewoon zever en zen geen echte profielekes.

auteur van de beoordeling
Freddie (18 jaar) 21 Jun 2018
Ik raad Tienermokkels.nl niet aan Ik ben nog maagd en dacht deze tieners kunnen mij wat

Ik ben nog maagd en dacht deze tieners kunnen mij wat leren. Als je de sitenaam al leest ''tienermokkels'' dan ga je er vanuit dat je er ook iets voor krijgt. Iedereen vond mij leuk en een schatje maar eens houd het op om dagelijks hetzelfde te horen. Na onderzoek te verrichten kwam ik op deze site uit. En ja, een plus een is nog altijd twee....