logo X18date.nl

X18date.nl

Niet tevreden over X18date.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden vrijwel allemaal gemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

X18date is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. x18date berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts x18date.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor x18date zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

X18date review

X18date is een neppe dating site met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarbij worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je direct na je inschrijving overspoeld met overdreven veel berichten van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke meiden. Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op zo'n berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht geld. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel inkopen waarmee je ten minste 10 euro credits moet betalen. Deze creditpakketten lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe grotere bundel je neemt des te minder je hoeft te betalen. Uiteindelijk is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al beweren ze vaak genoeg dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op x18date.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van x18date, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder fake gebruikers. Tevens hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor x18date.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om een creditpakket te laten betalen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze sexdating sites de beste keuze is voor wat je zoekt.

x18date profiel verwijderen


Je x18date account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "x18date.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt definitief verwijderd.

Let op: Je x18date eventuele tegoed verlies je wel direct na deze aktie!