logo Jongegeilemeisjes.nl

Jongegeilemeisjes.nl

9
Niet tevreden over Jongegeilemeisjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk gegenereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits en kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Jongegeilemeisjes is een erotische datingsite met fictieve profielen. Tevens worden berichtjes beantwoord door ingehuurde chatoperators. Ontdek wat de experts onderzochten op jongegeilemeisjes.nl en waarom deze datingwebsite afgeraden wordt door ons. Bekijk wat de betrouwbare casual dating site zijn met eerlijke profielen en zonder eigen berichten centrales

jongegeilemeisjes review

jongegeilemeisjes is een erotische dating website met fictieve profielen die deze site zelf hebben ontwikkeld. De berichtjes die je ontvangt worden hierbij zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators die daarvoor betaald krijgen. Deze chat operators weten precies hoe ze jou kunnen aansporen om op hen te reageren, want wanneer je op een van die chatberichten wilt ingaan moet je daarvoor een vergoeding betalen per bericht dat je verstuurd. Daarvoor moet je dan gelijk een hele credit bundel vooruitbetalen van minimaal meer dan €17,-, oplopend tot wel 219,50 euro per transactie. Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de prijs per verstuurd credtis. Des al niet te min betaal je bij de duurste creditpakket nog gewoon €1,10 per bericht. Bij de laagste aankoop rekenen ze €1,75 per bericht. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen via deze website al zeggen ze in de meeste gevallen dat het juist wel kan.

Ingeschreven op Jongegeilemeisjes.nl?

Toevallig een van de gebruikers van jongegeilemeisjes? Wij adviseren je om je daar ook uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating zonder nep profielen. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor jongegeilemeisjes.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke datingsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

jongegeilemeisjes account verwijderen

Meestal maken dit soort sex datingsites het jou zo gecompliceerd als mogelijk om je account te verwijderen. Daarnaast kun je er niks over terug vinden bij de veel gestelde vragen. Om je jongegeilemeisjes profiel te verwijderen kun je de stappen hieronder volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Vervolgens klik op het kleine pijltje omlaag, aan de zijkant van je profielfoto acountnaam rechtsboven van je scherm. Je krijgt nu meer opties{ waaronder , klik in dit menu op “Instellingen”.
  3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik daarna op de knop “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Geef een reden voor afmelding.
  5. Druk op de knop “account verwijderen” om je lidmaatschap te beëindigen

Let op: Je jongegeilemeisjes eventuele credits en berichtjes ben je wel kwijt hierna!