logo Helejongetieners.nl

Helejongetieners.nl

Niet tevreden over Helejongetieners.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen aangemaakt door website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Helejongetieners is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. helejongetieners berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts helejongetieners.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor helejongetieners zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Helejongetieners review

Helejongetieners is een fake dating site met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je meteen na je inschrijving overladen met overdreven veel berichten van deze fake gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om dames. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen plannen. Zodra je op een van die berichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waarmee je minimaal 10 euro credits moet kopen. Deze prijzen lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het niet mogelijk om echte dates te hebben, al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op helejongetieners.nl?

Dus ben je een gebruiker van helejongetieners, dan adviseren wij je om je hier ook weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating zonder nep gebruikers. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor helejongetieners.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dating met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke datingwebsites het beste alternatief is voor jou.

helejongetieners account verwijderen

Je helejongetieners account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (directe link "helejongetieners.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw account direct te verwijderen.

Let op: Je helejongetieners eventuele credits raak je wel na deze aktie!