logo 18plusdates.nl

18plusdates.nl

Niet tevreden over 18plusdates.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen aangemaakt door de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

18plusdates is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. 18plusdates berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 18plusdates.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 18plusdates zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

18plusdates review

18plusdates is een fictieve dating website met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je inschrijving overladen met overdreven veel berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om sexy dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op zo\'n berichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je een credit bundel inkopen waardoor je minimaal 10 euro credits moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe meer je koopt hoe minder je per berichtje betaald. Daarna is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke dates te regelen, al beweren ze veelal dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op 18plusdates.nl?

Dus ben je een van de leden van 18plusdates, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betere aanbieders voor sex dating met echte leden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor 18plusdates.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke casual dating websites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

18plusdates uitschrijven

Je 18plusdates account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (of surf naar "18plusdates.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw profiel voor goed te verwijderen.

Let op: Je 18plusdates eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Joey (36 jaar) 30 Jun 2018
Ik raad 18plusdates.nl niet aan 18 plus dates is inderdaad niet safe, ik had het eerst

18 plus dates is inderdaad niet safe, ik had het eerst zelf helemaal niet door en was aan het chatten. Toen ben ik maar eens goed gaan opletten en stelde bepaalde vragen. Toen kwam het negeren en lulde ze er maar omheen terwijl ik alleen maar bleef herhalen. Ik ben lekker uitgeschreven nu, aan mij geen euro meer te verdienen.

auteur van de beoordeling
Sandro (19 jaar) 27 Jun 2018
Ik raad 18plusdates.nl niet aan Je bent jong en je wilt wat leren maar dit is geen site om

Je bent jong en je wilt wat leren maar dit is geen site om wat te leren. Ja ik heb een ding geleerd, goed opletten op internet voor de oplichting. Ik heb mij dan ook direct uitgeschreven op 18plusdates.nl