logo Bangaprofielen.nl

Bangaprofielen.nl

Niet tevreden over Bangaprofielen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn bijna alleen geproduceerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Bangaprofielen is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. bangaprofielen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts bangaprofielen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor bangaprofielen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Bangaprofielen review

Bangaprofielen is een fictieve dating site met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je kort na je aanmelding overladen met tientallen reacties van deze neppe gebruikers, waarbij het meestal gaat om mooie dames. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een date te willen regelen. Zodra je op een van deze berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je ten minste voor tien euro een creditbundel moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe meer je betaald hoe minder je per bericht betaald. Uiteindelijk is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op bangaprofielen.nl?

Dus ben je een van de leden van bangaprofielen, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating zonder fake leden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor bangaprofielen.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je credits te laten kopen. Hierdoor kun je erachter komen welke datingwebsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

bangaprofielen profiel verwijderen


Je bangaprofielen account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "bangaprofielen.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt verwijderd.

Let op: Je bangaprofielen eventuele tegoed komen direct te vervallen na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Mats (51 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Bangaprofielen.nl niet aan De website is telkens niet beschikbaar, misschien dan ook

De website is telkens niet beschikbaar, misschien dan ook wel beter want ik ben er nooit gelukkiger van geworden.

auteur van de beoordeling
Bacardi (41 jaar) 26 Jun 2018
Ik raad Bangaprofielen.nl niet aan Hahaha, wat een kut site is bangaprofielen

Hahaha, wat een kut site is bangaprofielen zeg. Wat een amateurs, en zeker dat daar chatoperators achter zitten. Vragen worden stelselmatig ontweken, daar zit een luchtje aan. Dat vragen worden ontweken had ik al van andere sites en als je weet hoe het zit dan vallen ze direct door de mand. Bepaalde vragen worden altijd ontweken, vraag maar eens wanneer ze seks willen hebben en wat daarvoor nodig is? Er gaat een wereld voor je open, hahaha.

auteur van de beoordeling
Mario (51 jaar) 21 Jun 2018
Ik raad Bangaprofielen.nl niet aan Nep profielen, en weer door!

Nep profielen, en weer door!