Screenshot van Slippertje.eu

Slippertje.eu

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen zijn vrijwel allemaal geproduceerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!

Slippertje is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. slippertje berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts slippertje.eu afraden en zie wat de betere alternatieven voor slippertje zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Slippertje review

Slippertje is een fake dating site met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je direct na je aanmelding overladen met veel berichtjes van deze fictieve leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke vrouwen. Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van deze berichtjes wil reageren moet je daarvoor per chatbericht geld. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waarmee je minimaal voor 10 euro een creditpakket moet nemen. De kosten lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe meer je koopt hoe minder je per bericht moet betalen. Echter is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte dates te krijgen, al laten ze meestal overkomen dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op slippertje.eu?

Dus ben je een van de profielen op slippertje, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betere opties voor erotische dating zonder fictieve leden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor slippertje.eu. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdates met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je credits te laten betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke casual dating websites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

slippertje account verwijderen

Je slippertje account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk vervolgens op het tandwiel icoontje (directe link "slippertje.eu/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina druk je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de button "OK" om jouw account permanent te verwijderen.

Let op: Je slippertje eventuele contact punten ben je wel kwijt hierna!