Screenshot van Slippertjesgezocht.nl

Slippertjesgezocht.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • De profielen zijn vrijwel allemaal gemaakt door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Commissie betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!

Slippertjesgezocht is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. slippertjesgezocht berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts slippertjesgezocht.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor slippertjesgezocht zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Slippertjesgezocht review

Slippertjesgezocht is een fake dating site met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarbij worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je direct na je aanmelding overspoeld met soms honderden chatberichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy dames. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen plannen. Wanneer je op een berichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je minstens tien euro een bundel moet nemen. Deze creditbundels lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe meer je betaald hoe minder je betaald per bericht. Echter is het niet mogelijk om echte dates te regelen, al beweren ze veelal dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op slippertjesgezocht.nl?

Dus ben je een gebruiker van slippertjesgezocht, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en het eens te proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating zonder nep gebruikers. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor slippertjesgezocht.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze erotische datingsites het beste past bij wat je zoekt.

slippertjesgezocht profiel verwijderen


Je slippertjesgezocht account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op de button "Help".
  3. wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "slippertjesgezocht.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt meteen verwijderd.

Let op: Je slippertjesgezocht eventuele tegoed raak je wel na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Ilja (36 jaar) 30 juni 2018
Ik raad Slippertjesgezocht.nl niet aan Ik zocht inderdaad naar slippertjes maar op

Ik zocht inderdaad naar slippertjes maar op slippertjesgezocht.nl vond ik die niet. Tja, achteraf zeg ik dan tegen mezelf dat ik een lul ben omdat ik de site niet doorlicht. Daar baal ik dan wel van ja.