Screenshot van Nicki.nl

Nicki.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!

Nicki is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. nicki berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts nicki.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor nicki zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Nicki review

Nicki is een fictieve datingsite met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je inschrijving overrompelt met veel berichtjes van deze fake gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om dames. Daarnaast proberen ze je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht geld. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je ten minste tien euro een bundel moet betalen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe meer je betaald hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteraard is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op nicki.nl?

Dus ben je een gebruiker van nicki, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder fictieve leden. Daarnaast hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor nicki.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke erotische datingsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

nicki account verwijderen

Je nicki account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (directe link "nicki.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw profiel definitief te laten verwijderen.

Let op: Je nicki eventuele contact punten verlies je wel direct na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jack (37 jaar) 26 juni 2018
Ik raad Nicki.nl niet aan Het is mij nu al vier keer overkomen, ben bij vier sites

Het is mij nu al vier keer overkomen, ben bij vier sites ingeschreven en allemaal uit de lucht.

auteur van de beoordeling
Daniel (40 jaar) 21 juni 2018
Ik raad Nicki.nl niet aan Ook die site is niet meer online, ik stond op drie sites

Ook die site is niet meer online, ik stond op drie sites ingeschreven en alles is weg. Ik ben geneukt op het internet ipv neuken tijden een echte date