Screenshot van Nuzin.nl

Nuzin.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Accounts zijn bijna alleen geplaatst door de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door een chatcentrale Not Safe!

Nuzin is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. nuzin berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts nuzin.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor nuzin zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Nuzin review

Nuzin is een fake datingwebsite met door hun zelf gemaakte nep profielen. Tevens worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je meteen na je aanmelding overladen met overdreven veel berichten van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy meiden. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een van die berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je credits kopen waardoor je minimaal 10 euro een creditbundel moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe meer je in één keer koopt des te minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op nuzin.nl?

Dus ben je een gebruiker van nuzin, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betere opties voor erotische dating zonder nep leden. Daarnaast hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor nuzin.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

nuzin profiel verwijderen

Je nuzin account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk vervolgens op het tandwiel-icoon (of ga direct naar "nuzin.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina klik je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de button "OK" om jouw account meteen te verwijderen.

Let op: Je nuzin eventuele contact punten raak je wel na deze aktie!