logo Relatienu.nl

Relatienu.nl

9
Niet tevreden over Relatienu.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk gemaakt door de site zelf Not Safe!
  • Commissie betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Relatienu is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. relatienu berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts relatienu.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor relatienu zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Relatienu review

Relatienu is een neppe dating website met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarbij worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je registratie overladen met tientallen berichten van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om sexy meiden. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van die berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waarmee je ten minste voor tien euro credits moet nemen. Deze bedragen lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe hoger je betaald des te minder je hoeft te betalen. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al doen ze veelal overkomen dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op relatienu.nl?

Dus ben je aangemeld op relatienu, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating zonder fake profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor relatienu.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze sexdating sites het beste past bij wat je zoekt.

relatienu profiel verwijderen


Je relatienu account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik rechts boven op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "relatienu.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je relatienu eventuele contact punten komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!