logo Erosexcontact.nl

Erosexcontact.nl

Niet tevreden over Erosexcontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden voornamelijk ontwikkeld door beheerders zelf Not Safe!
  • Commissie betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Erosexcontact is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. erosexcontact berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts erosexcontact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor erosexcontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Erosexcontact review

Erosexcontact is een fake datingsite met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Tevens worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je kort na je aanmelding overladen met tientallen berichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om mooie dames. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht een vergoeding. Daarvoor moet je credits vooruitbetalen waardoor je op z'n minst €10,- een bundel moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe hoger je aanschaft des te minder je per bericht betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te hebben, al doen ze veelal overkomen dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op erosexcontact.nl?

Dus ben je aangemeld op erosexcontact, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seksdating zonder fake leden. Daarnaast hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor erosexcontact.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdates met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites het beste past bij wat je zoekt.

erosexcontact profiel verwijderen

Je erosexcontact account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (directe link "erosexcontact.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" knop om jouw profiel direct te laten verwijderen.

Let op: Je erosexcontact eventuele credits ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Danny (48 jaar) 10 mei 2019
Ik raad Erosexcontact.nl niet aan Mijn naam is Danny en ik vindt dit echt niet kunnen,

Mijn naam is Danny en ik vindt dit echt niet kunnen, probeer nu al weken aan een date te komen op deze site maar krijg meer en meer het gevoel dat dat helemaal niet de bedoeling is, klinkklare onzin noem ik het.