logo Flirtanoniem.nl

Flirtanoniem.nl

Niet tevreden over Flirtanoniem.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirtanoniem is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. flirtanoniem berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtanoniem.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtanoniem zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtanoniem review

Flirtanoniem is een fake dating site met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je registratie overladen met tientallen berichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om meiden. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van deze chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht een vergoeding. Daarvoor moet je een creditpakket kopen waardoor je ten minste tien euro een bundel moet kopen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je per bericht moet betalen. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al beweren ze meestal dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op flirtanoniem.nl?

Dus ben je ingeschreven op flirtanoniem, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating zonder nep profielen. Daarnaast hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor flirtanoniem.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdating met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

flirtanoniem profiel verwijderen


Je flirtanoniem account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de button "Help".
  3. wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "flirtanoniem.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je flirtanoniem eventuele credits raak je wel direct kwijt na het deactiveren van je account!