logo Chatflirten.nl

Chatflirten.nl

14
Niet tevreden over Chatflirten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen gemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Wel credits en kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Chatflirten is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. chatflirten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts chatflirten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor chatflirten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Chatflirten review

Chatflirten is een neppe datingsite met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarbij worden de conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je direct na je registratie overrompelt met tig tallen chatberichten van deze gemodereerde leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe vrouwen. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen hebben. Wanneer je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je een bundel vooruitbetalen waarmee je ten minste voor 10 euro een creditbundel moet nemen. Deze bundels lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je betaald per bericht. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte dates te krijgen, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op chatflirten.nl?

Dus ben je een van de leden van chatflirten, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betrouwbaardere opties voor sex dating met echte leden. Daarnaast hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor chatflirten.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze datingsites het beste past bij wat je zoekt.

chatflirten account verwijderen

Je chatflirten account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of surf naar "chatflirten.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op "OK" om jouw account voor goed te laten verwijderen.

Let op: Je chatflirten eventuele contact punten komen direct te vervallen na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Issa (42 jaar) 22 mei 2019
Ik raad Chatflirten.nl niet aan Bij een dure flirt blijft het allemaal hangen hier, dat is

Bij een dure flirt blijft het allemaal hangen hier, dat is misleidend.