logo Relatiestarten.nl

Relatiestarten.nl

9
Niet tevreden over Relatiestarten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal geproduceerd door website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits en kosten per bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Relatiestarten is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. relatiestarten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts relatiestarten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor relatiestarten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Relatiestarten review

Relatiestarten is een neppe dating site met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je inschrijving overspoeld met overdreven veel chatberichten van deze fake gebruikers, waarbij het meestal gaat om knappe meiden. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een berichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je credits aanschaffen waardoor je minstens voor 10 euro een creditbundel moet kopen. Deze prijzen lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je hoeft te betalen. Uiteindelijk is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke dates te hebben, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op relatiestarten.nl?

Dus ben je een van de profielen op relatiestarten, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder gemodereerde leden. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor relatiestarten.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om credits te laten kopen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

relatiestarten profiel verwijderen

Je relatiestarten account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "relatiestarten.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw account geheel te laten verwijderen.

Let op: Je relatiestarten eventuele contact punten verlies je wel direct na het deactiveren van je account!